Adverteren bij Venticare

Venticare kan als grootste Acute Zorgplatform van Nederland gegarandeerd iets voor je organisatie betekenen.

Maak kennis met de Venticare-community en onze succesvolle kanalen. Ontdek wat wij doen om je campagnes te laten scoren. Door de verschillende producten behoort Venticare inmiddels tot de grootste kennisoverdrager binnen de branche.

Wij bereiken professionals die binnen de Acute Zorg werkzaam zijn.

Mocht je graag persoonlijk in contact komen met Venticare voor de advertentiemogelijkheden, mail of bel ons.

floortje@venticare.nl
030-271 71 12


Download HIER de Mediakit waarin alle mogelijkheden beschreven zijn.


Ervaring advertentie campagne

Door: Babette Tonino, marketing, MC Europe B.V.


Wat was de reden dat je bij ons bent gaan adverteren?  

Na het niet doorgaan van Venticare Live 2020 door corona werden wij benaderd om het beursgeld om te zetten in media-uitingen. Na een duidelijk campagneverhaal vanuit Venticare en onze behoefte om MC Europe beter te positioneren in de markt hadden wij het volste vertrouwen in deze campagne. Niet in de laatste plaats omdat de online marketing en doelgroep van Venticare goed in elkaar steekt.

Wat heeft deze wijze van campagne voor jullie opgeleverd?  
Grote naamsbekendheid, meer volgers op onze social media kanalen, meer unieke websitebezoekers, veel leads waar we nu nog druk mee bezig zijn om op te volgen. Kennis verspreid door ons whitepaper te publiceren.

Wat vond je het meest waardevol?
Dat het whitepaper daadwerkelijk gelezen wordt en de feedback die hier op komt.

Hoe heb je de samenwerking met Venticare ervaren in deze campagne?
Prettig, er kon snel geschakeld worden en online platformen brengen veel flexibiliteit en mogelijkheden met zich mee. Het meedenken met ons als bedrijf waarvoor veel nieuw is op marketing gebied heeft ons ontzettend geholpen

Zou je adverteren bij Venticare aanbevelen aan andere bedrijven?
Absoluut gezien de resultaten die we behaald hebben. De grootste aanbeveling is dat we graag nog een keer een volgende campagne willen doen met jullie.

Download hier de factsheet over de campagne van MC EuropeEen eigen bedrijfspagina?

Onderstaande bedrijven beschikken inmiddels over een 'eigen bedrijvenpagina'. Wil je ook een dergelijke pagina waarin sales- en marketing activiteiten mogelijk zijn? Stuur dan een mailbericht naar Floortje Stevens via floortje@venticare.nl