Christian Beekers

Ambulanceverpleegkundige

Christian Beekers

Als ambulanceverpleegkundige en HEMS Verpleegkundige (MMT) maak ik 'unieke' ervaringen mee en kom ik in situaties die niet frequent voorkomen. Mijn missie is om daarvan te leren en de leermomenten te delen met collega's.

Meld je aan Christian Beekers in actie te zien

AANMELDEN

Bekijk de rest van het programma

PROGRAMMA

Presentatie van Christian Beekers

Ambulanceverpleegkundige

Presentatie:

Neurotrauma 'Hou je hoofd erbij'

De prehospitale zorg aan patiënten met een neurotrauma is teamwork ! 

Optimale samenwerking tussen ambulance en MMT ter plaatse en onderweg naar een neurocentrum is essentieel om de patiënt een maximale kans te geven op overleving en om morbiditeit te verminderen. 

In deze presentatie ga ik in op de ABCDE bij patiënten met een neurotrauma en waarmee het MMT de ambulance kan ondersteunen.

Wanneer: 2020-06-03 om 09.30 uur
Podium: Dexter 22

Presentatie alert

De presentatie is niet beschikbaar.

ALERT INSTELLEN

Vorige presentaties

Presentatie:

HOTT/traumatische reanimaties

Tot recent werd reanimatie van traumapatiënten bestempeld als zinloos. Na een groot aantal van deze casussen in de praktijk meegemaakt te hebben, zocht ik uit waarom deze patiënten het meestal niet overleven. Graag neem ik jullie mee op mijn zoektocht tot aan de ‘eindbestemming’. Beleef met mij de impact van deze casussen en de beslissingen die genomen worden. Evenals het patroon dat ik ontdekte en dat me heeft getriggerd tot het doen van onderzoek. Voel wat het met je doet als je tegenwind krijgt. Blijf standvastig en geloof in de methodiek. De ‘eindbestemming’ is in zicht, maar er zijn nog wat hindernissen te nemen.

Voel je je uitgedaagd om overleving te verbeteren voor de meest ernstige traumapatiënten?   Laten we dan samen, als team, die uitdaging aangaan!!

Wanneer: 2019-06-04 om 11.30 uur
Podium: Dexter 26

Presentatie alert

De presentatie is niet beschikbaar.

ALERT INSTELLEN