Igor Paulussen

Research Scientist en Physician Assistant Anesthesiologie en Research

Igor Paulussen

Als onderzoeker bij Philips Research ben ik dagelijks bezig om nieuwe innovatieve concepten en ideeën te bedenken en uit te testen. Om een goed beeld te krijgen van de innovatieve behoefte in de zorg werk ik de helft van mijn tijd als Physician Assistant in het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis. Deze unieke werk combinatie geeft mij de mogelijkheid om, vroegtijdig, innovatieve ideeën voor te leggen aan zorg professionals en hun input te gebruiken voor de verdere ontwikkeling van deze ideeën.    

 

Presentatie van Igor Paulussen

Research Scientist en Physician Assistant Anesthesiologie en Research

Vorige presentaties

Presentatie:

Innovaties in peri-operatieve zorg

Igor Paulussen is Clinical Research Scientist bij Philips Research en is daarnaast ook Master Physician Assistant in (Acute Zorg) anesthesiologie in het ETZ Tilburg.

Innovatie is van alle dag. Dagelijks komen er nieuwe medische toepassingen op de markt. Maar hoe komt zo’n nieuwe toepassing tot stand? Wat zijn de doorlooptijden? En vooral, in welke stadia kunnen medische zorg professionals input leveren? Igor neemt je mee in deze boeiende presentatie in het ontwikkelproces van nieuwe medische uitvindingen. Aan de hand van zijn ervaringen met verschillende ontwikkeltrajecten zal hij trajecten belichten vanuit zowel het perspectief van de ontwikkelaars als ook vanuit zorg professionals.

Presentatie alert

De presentatie is niet beschikbaar.

ALERT INSTELLEN