Marion Vergeer

ICD-technicus

Marion Vergeer

Sinds 2013 werkt Marion als ICD-technicus in het Groene Hart ziekenhuis. Ze behaalde vanaf 2006 achtereenvolgens haar doctoraal geneeskunde, een onderwijsbevoegdheid en is in het bezit van de internationale pacemaker- en ICD-certificaties.

‘Met ICD’s worden levens gered. De techniek kan soms ook voor hoofdbrekers zorgen op de acute afdelingen. Kennis van de mogelijkheden en beperkingen van de ICD is daarom een must voor alle betrokken zorgverleners bij de zorg voor patiënten met een ICD!’

 

 

Presentatie van Marion Vergeer

ICD-technicus

Vorige presentaties

Presentatie:

ICD's - Schokkend of niet?

Vrijwel iedere zorgverlener op acute afdelingen krijgt er een keer mee te maken: patiënten met een ICD. Onbekendheid met de techniek achter de ICD zet zorgverleners soms op het verkeerde been. Wat kun je verwachten van de ICD? Wanneer shockt deze of juist niet? Waar moet je rekening mee houden en wat kun je als zorgverlener zónder de apparatuur van de ICD-technicus?

In deze interactieve workshop kijk je door de bril van de ICD-technicus mee naar een aantal casussen uit de praktijk. Zo ben je goed voorbereid voor de (volgende) ICD-drager.

 

Presentatie alert

De presentatie is niet beschikbaar.

ALERT INSTELLEN