Wim van der Zanden

IC-verpleegkundige

Wim van der Zanden

Als deskundig en ervaren IC-verpleegkundige en senior applicatiebeheerder PDMS ben ik werkzaam binnen het Maxima Medisch Centrum Veldhoven.

Op de locatie Eindhoven ben ik af en toe actief als escalatieverpleegkundige.

Daarnaast heb ik deskundigheid op het gebied van technologie. Als lid van de taakgroep apparatuur (doe ik….). Ik volg ook een opleiding tot zorgtechnoloog.

In alle lagen van de zorg krijgt technologie een steeds grotere rol. Een 2.0 level, waar de mens, goede zorg en technologie elkaar vinden en verbinden.

 

Presentatie van Wim van der Zanden

IC-verpleegkundige

Vorige presentaties

Presentatie:

Continue EEG-bewaking voor en door verpleegkundigen

“CEEG registreert wat het oog niet ziet”

 Kom kennismaken met de grote voordelen en het nut van de geavanceerde monitoring van CEEG op een Intensive Care.

 Ons brein, onterecht soms een ondergeschoven kindje, is een van de belangrijkste organen van ons lichaam. Wat we soms niet aan de buitenkant zien (Non-Convulsive Status Epilepticus) kan met het CEEG gemonitord worden. Denk aan een comateuze OHCA patiënt die door circulatiestilstand ischemie ontwikkelt met als gevolg epilepsie.

Tijdig ingrijpen en gepaste medicatie toedienen is van noodzakelijk belang om de patiënt de beste zorg te bieden. CEEG draagt bij aan een beter herstel, het voorkomen van hersenschade of de gevolgen te minimaliseren.

Wil jij kennismaken met de CEEG en wil jij zien hoe een ic-verpleegkundige eenvoudig de patiënt kan bewaken met behulp van deze monitoring? Dan zie ik je graag tijdens onze interactieve presentatie.

 

Presentatie alert

De presentatie is niet beschikbaar.

ALERT INSTELLEN