Desley van den Dungen

Verpleegkundige Specialist Intensive Care Kinderen van het Erasmus MC-Sophia, Rotterdam

De zorgsector is continu in beweging en aan vele veranderingen onderhevig. Die wijzigingen vragen ook het nodige van verpleegkundigen in de Acute Zorg. Want als zorgprofessional word je geacht om op de hoogte zijn van relevante ontwikkelingen zoals aangepaste protocollen, wetenschappelijke onderbouwingen en de nieuwste innovaties in de sector.

Als Verpleegkundig Specialist ben ik werkzaam op de Intensive Care Kinderen (ICK) van het Erasmus MC-Sophia. De veranderingen in de sector en de dynamiek en uitdaging(en) die dit met zich meebrengt, zorgen voor afwisseling en houden mij scherp. Afgelopen zomer heb ik mijn opleiding afgerond en na het sluiten van het laatste studieboek kwam de functie als redactielid voor het Venticare Magazine op mijn pad.


Vanuit een andere invalshoek naar het vakgebied kijken zie ik als een welkome aanvulling op mijn functie als Verpleegkundig Specialist. Ik wil een mooie bijdrage leveren aan het magazine, en samen met de andere redactieleden te zorgen voor een inhoud die jullie, als lezers, motiveert en inspireert om goede zorg te leveren.

Contact
T: 088 - 123 02 00