Hét grootste Acute Zorg event30 sprekersVerkrijg accreditatie punten


Expositie bedrijven en instellingen
 
De expositie wordt in de Foyer van '1931 Congrescentrum' gehouden. Bedrijven en ziekenhuizen worden in de gelegenheid gesteld om op een originele manier in contact te komen met de doelgroep vanuit de gehele keten van de Acute Zorg. Je staat met een stand in het hart van de locatie van het congresgebouw. Alle sessies zijn rondom de expositieruimte georganiseerd.

Expositie Venticare Live 2019

Je kunt een stand reserveren op de expositieruimte. De grootte van de stand bepaal jezelf. Exposanten ontavngen twee gratis toegangskaarten. Extra kaarten voor stand bemanning en/of relaties zijn te bestellen. Consumpties, lunch en een stroompunt worden verzorgd. Extra nodigdheden zijn te reserveren.Inschrijven

Hier inschrijven als exposant.
Expositie Plattegrond en tijden van opbouw en 
afbraak expositie

De expositie van Venticare Live 2019 wordt gehouden in de Foyer van het 1931 Congrescentrum. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor plaatsing van stands. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om Ambulancevoertuigen te plaatsen.

De opbouw van de stand kan plaatsvinden op maandag 3 juni vanaf 20.00 uur. Voor het aanleveren van goederen is er voldoende ruimte, parkeren is gratis.

Het afbreken van de stand is mogelijk op woensdag 5 juni vanaf 16.00 uur. Het is niet toegestaan om eerder dan dit tijdstip af te breken.

De plattegrond is op dit moment nog niet beschikbaar.  


De toegangskaarten worden niet toegestuurd, maar worden op woensdagochtend afgehaald bij de bedrijvenbalie, onderdeel van de Venticare Informatiebalie. De kaarten worden per bedrijf verstrekt via een enveloppe.


De indeling van de stands van bedrijven en ziekenhuizen is te vinden onderaan deze pagina. De indeling van de stands kunnen nog gewijzigd worden als daar een reden voor is. Het nummer dat voor de naam van uw bedrijf staat correspondeert met het nummer dat op de plattegrond is vermeld.


Voor een beperkt aantal bedrijven was er een ‘Elevatorpitch’ mogelijk. Wij bieden in het plenaire programma de gelegenheid om voor een volle zaal in exact twee minuten tijd om stand bezoek aan uw stand te promoten. U daagt het publiek uit om langs te gaan bij uw stand. Er waren heel veel aanvragen voor de pitch, helaas konden we niet alle aanvragen honoreren.

Onderstaande bedrijven gaan pitchen.


1 9.35 uur Wissner Bosserhof 1 9.35 uur Zoll
2 9.37 uur Wilhelmia Kinder Ziekenhuir (WKZ) 2 9.37 uur Witte Kruis
3 9.39 uur Teleflex 3 9.39 uur Medisize
4 9.41 uur LeQuest 4 9.41 uur Intersurgical Benelux
5 9.43 uur Drager Nederland 5 9.43 uur JRM Medical
1 9.35 uur Wissner Bosserhof 1 9.35 uur Zoll
2 9.37 uur Wilhelmia Kinder Ziekenhuir (WKZ) 2 9.37 uur Witte Kruis
3 9.39 uur Teleflex 3 9.39 uur Medisize
4 9.41 uur LeQuest 4 9.41 uur Intersurgical Benelux
5 9.43 uur Drager Nederland 5 9.43 uur JRM Medical

Let op: voor de pitch kunt u GEEN gebruik maken van een dia- of video presentatie. U heeft exact 2 minuten spreektijd, we hanteren een strak tijdschema.


Deelnemende bedrijven

Onderstaande bedrijven en ziekenhuizen staan met een stand op de expositie:


Download hier de plattegrond
van de expositie


Bezoek de stands

Wij bevelen een bezoek aan de stands van harte aan. We kunnen de indeling van de stands nog wijzigen als daar een gegronde reden voor is. Het nummer van de stand correspondeert met het nummer dat op de plattegrond is vermeld.