Hét grootste Acute Zorg evententhousiaste sprekersVerdien je accreditatie punten 
Dit jaar voor het eerst volledig online. Helaas is het nog te vroeg om elkaar fysiek te zien en te spreken. Dat gaan we weer doen op 2 november dit jaar met een themadag over de Circulatie, in combinatie met de bekende Reanimatie Competities.

Sponsoring

Gevolg van het online aanbieden is dat er helaas geen fysieke stand presentaties zijn en ook geen workshops. Er zijn toch goede mogelijkheden om in contact te komen met deelnemers en zichtbaar te zijn tijdens, maar ook na 2 juni.

Er is een mooie ervaring opgedaan op 16 maart tijdens onze allereerste Webinar over COVID19. Belangrijk om te weten is dat zichtbaarheid, interactieve functionaliteiten, dataverzameling, et cetera niet alleen op 2 juni mogelijk is, maar ook na deze datum nog een jaar lang 'OnDemand' voortgezet kan worden. Iedereen die is ingeschreven voor Venticare Live heeft deze mogelijkheid en kan dus een jaar lang terugkijken en reageren.

In het SPONSORPAKKET zijn alle mogelijkheden opgenomen. Er zijn 3 pakketten beschreven; een basis-, extra- en een compleet pakket. In de toelichting van het document leggen we de opties verder uit.

Tenslotte bieden we een optioneel ontwerp, waarbij er mogelijkheden zijn voor het maken van een mooie video. We hebben 3 linkjes als voorbeeld opgenomen in de  pdf. Het komt er op neer dat er een video gemaakt wordt op basis van jullie input (bijvoorbeeld een logo-animatie, reclame- of een instructiefilm). Dat filmpje kan op 2 juni getoond worden (en natuurlijk ook daarna). Het geeft een fraaie mogelijkheid om een ​​boodschap via een filmpje te visualiseren én te delen. Hoe mooi kan dat zijn!

Belangstelling voor sponsoring Venticare Live 2021? Stuur een mail naar: floortje@venticare.nlDe toegangskaarten worden niet toegestuurd, maar worden op woensdagochtend afgehaald bij de bedrijvenbalie, onderdeel van de Venticare Informatiebalie. De kaarten worden per bedrijf verstrekt via een enveloppe.


De indeling van de stands van bedrijven en ziekenhuizen is te vinden onderaan deze pagina. De indeling van de stands kunnen nog gewijzigd worden als daar een reden voor is. Het nummer dat voor de naam van uw bedrijf staat correspondeert met het nummer dat op de plattegrond is vermeld.


Voor een beperkt aantal bedrijven was er een ‘Elevatorpitch’ mogelijk. Wij bieden in het plenaire programma de gelegenheid om voor een volle zaal in exact twee minuten tijd om stand bezoek aan uw stand te promoten. U daagt het publiek uit om langs te gaan bij uw stand. Er waren heel veel aanvragen voor de pitch, helaas konden we niet alle aanvragen honoreren.

Onderstaande bedrijven gaan pitchen.


1 9.35 uur Wissner Bosserhof 1 9.35 uur Zoll
2 9.37 uur Wilhelmia Kinder Ziekenhuir (WKZ) 2 9.37 uur Witte Kruis
3 9.39 uur Teleflex 3 9.39 uur Medisize
4 9.41 uur LeQuest 4 9.41 uur Intersurgical Benelux
5 9.43 uur Drager Nederland 5 9.43 uur JRM Medical
1 9.35 uur Wissner Bosserhof 1 9.35 uur Zoll
2 9.37 uur Wilhelmia Kinder Ziekenhuir (WKZ) 2 9.37 uur Witte Kruis
3 9.39 uur Teleflex 3 9.39 uur Medisize
4 9.41 uur LeQuest 4 9.41 uur Intersurgical Benelux
5 9.43 uur Drager Nederland 5 9.43 uur JRM Medical

Let op: voor de pitch kunt u GEEN gebruik maken van een dia- of video presentatie. U heeft exact 2 minuten spreektijd, we hanteren een strak tijdschema.


Deelnemende bedrijven

Onderstaande bedrijven en ziekenhuizen staan met een stand op de expositie:Bezoek de stands

Wij bevelen een bezoek aan de stands van harte aan. We kunnen de indeling van de stands nog wijzigen als daar een gegronde reden voor is. Het nummer van de stand correspondeert met het nummer dat op de plattegrond is vermeld.