Hét grootste Acute Zorg evententhousiaste sprekersVerdien je accreditatie punten


Sponsor worden van 'Venticare Live 2024'

Tijdens het congres Venticare Live 2024 op 4 en 5 juni zijn er meerdere mogelijkheden om zichtbaar te zijn. Met een stand op de beursvloer om in gesprek te gaan met de doelgroep van de Acute Zorg en zichtbaar te zijn als merk of met een specifiek product.


Expositie 2024

Er komt een tweedaags programma voor de hele keten van de Acute Zorg. Er zijn topsprekers, een uitgebreide expositie van leveranciers, de bekende workshops, competities en quizzen. De komende weken gaan we aan de slag met de inhoud.

Reserveer nu alvast een plek op de expositievloer. Is er belangstelling om mee te doen? Bekijk dan hier de mogelijkheden en prijzen. Regel nu alvast een mooie plek.

Wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een mail en maak je wensen bij ons bekend. 

Van harte welkom!De toegangskaarten worden niet toegestuurd, maar worden op woensdagochtend afgehaald bij de bedrijvenbalie, onderdeel van de Venticare Informatiebalie. De kaarten worden per bedrijf verstrekt via een enveloppe.


De indeling van de stands van bedrijven en ziekenhuizen is te vinden onderaan deze pagina. De indeling van de stands kunnen nog gewijzigd worden als daar een reden voor is. Het nummer dat voor de naam van uw bedrijf staat correspondeert met het nummer dat op de plattegrond is vermeld.


Voor een beperkt aantal bedrijven was er een ‘Elevatorpitch’ mogelijk. Wij bieden in het plenaire programma de gelegenheid om voor een volle zaal in exact twee minuten tijd om stand bezoek aan uw stand te promoten. U daagt het publiek uit om langs te gaan bij uw stand. Er waren heel veel aanvragen voor de pitch, helaas konden we niet alle aanvragen honoreren.

Onderstaande bedrijven gaan pitchen.


1 9.35 uur Wissner Bosserhof 1 9.35 uur Zoll
2 9.37 uur Wilhelmia Kinder Ziekenhuir (WKZ) 2 9.37 uur Witte Kruis
3 9.39 uur Teleflex 3 9.39 uur Medisize
4 9.41 uur LeQuest 4 9.41 uur Intersurgical Benelux
5 9.43 uur Drager Nederland 5 9.43 uur JRM Medical
1 9.35 uur Wissner Bosserhof 1 9.35 uur Zoll
2 9.37 uur Wilhelmia Kinder Ziekenhuir (WKZ) 2 9.37 uur Witte Kruis
3 9.39 uur Teleflex 3 9.39 uur Medisize
4 9.41 uur LeQuest 4 9.41 uur Intersurgical Benelux
5 9.43 uur Drager Nederland 5 9.43 uur JRM Medical

Let op: voor de pitch kunt u GEEN gebruik maken van een dia- of video presentatie. U heeft exact 2 minuten spreektijd, we hanteren een strak tijdschema.


Deelnemende bedrijven

Onderstaande bedrijven en ziekenhuizen staan met een stand op de expositie:Bezoek de stands

Wij bevelen een bezoek aan de stands van harte aan. We kunnen de indeling van de stands nog wijzigen als daar een gegronde reden voor is. Het nummer van de stand correspondeert met het nummer dat op de plattegrond is vermeld.