INSCHRIJVEN

Tickets voor Venticare Live 2019 kun je alléén online bestellen.

We vragen je om altijd individueel in te schrijven. Als je de factuur voor je toegangskaart direct door jouw werkgever wil laten betalen, vul dan op de eerste inschrijfpagina de gegevens in van je werkgever. De factuur wordt dan doorgestuurd naar je werkgever. 

Heb je een ticket gekocht dan is het niet mogelijk om te annuleren. Aan het wijzigen van een reeds aangekocht ticket zijn € 25,- administratiekosten verbonden. 

Kom je met een groep met méér dan 10 deelnemers van jouw afdeling, dan is de 11e deelnemer gratis. Wil je eerst meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.Na inschrijving ontvang je per email jouw ticket. 


Voor Venticare Live 2019 wordt accreditatie aangevraagd bij:

  • de Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA)
  • de Verpleegkundig Specialisten (VS)
  • het kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden (V&V)
  • Nederlandse Vereniging voor Hart en Vaat Verpleegkundigen (NVHVV)
  • Nederlandse Vereniging voor Bachelor Medische Hulpverleners (NVBMH)

Omdat de accreditatiepunten op naam van de deelnemer staan die Venticare Live 2019 daadwerkelijk bezoekt kan er gecontroleerd worden of de naam van de drager van het toegangsbewijs ook de eigenaar is van het toegangsbewijs. Er kan daarom naar een ID-bewijs gevraagd worden. Frauderen met accreditatiepunten willen wij uitsluiten


Wil je meer informatie over Venticare Live 2019? Stuur dan een mailbericht naar Floortje Stevens (floortje@venticare.nl) of Nora Polter (nora@venticare.nl). 
Bellen kan tijdens kantoortijden naar 030-271 71 12 of 06-158 42 657DEEL