Beste collega?s Acute Zorgprofessionals

Onze stichting zet zich al ruim 30 jaar in als kennisplatform voor alle medewerkers in de Acute Zorg. Ook dit jaar hebben we weer een prachtig evenement georganiseerd op 6 en 7 juni in de Supernova van de Jaarbeurs in Utrecht. 

Naast de reanimatiecompetitie (volwassen, kinderen en dit jaar voor het eerst ook voor de RAV), hebben we een kennisquiz en verschillende workshops gericht op verpleegkundigen uit hele Acute As (RAV, SEH, IC, MC en CCU). 

Met de drukte en schaarste in middelen en personeel is samenwerken in de Acute Zorg nog belangrijker geworden dan ooit tevoren. Venticare is de plek waar zorgprofessionals met verschillende achtergronden elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren. Bijgevoegd treft u een pdf aan van het volledige programma van   6 juni en van 7 juni.

Mocht u met meer dan 5 verpleegkundigen gezamelijk inschrijven ontvangt u 10% korting op de entreeprijs.  

Heeft u suggesties die onze stichting kunnen helpen om het kennisniveau van onze zorgprofessionals nog verder te verbeteren of heeft u suggesties voor Venticare Magazine, of Venticare Live dan nodigen we u van harte uit deze aan ons door te geven.

Maria Eldering Muziektherapeut/Violiste
Aly Hovingh