Q&A’s - Venticare 100% digitaal en persoonlijk

Venticare-digitaal--_20240129-152519_1

Na jarenlang toegewijd te hebben gewerkt aan onze printeditie, is het tijd voor een grote en spannende verandering. Venticare Magazine gaat stoppen als fysiek vaktijdschrift en transformeert naar een digitaal platform, door en voor de Acute Zorg. Deze verandering weerspiegelt onze inzet voor duurzaamheid en innovatie, terwijl we blijven zorgen voor hoogwaardige, relevante inhoud die je van ons gewend bent.

We begrijpen dat veranderingen vragen oproepen en misschien zelfs een beetje onzekerheid. Daarom hebben we een uitgebreide Q&A-pagina opgezet. Hier vindt je antwoorden op veelgestelde vragen over deze overstap.

Wat zijn de kosten voor Venticare digitaal?
€ 24,95 per jaar

Ik ontvang het magazine via mijn beroepsvereniging, wat gebeurt er met mijn abonnement?
Als de beroepsvereniging besluit om Venticare Magazine om te zetten in het digitale abonnement krijg je t.z.t. de inloggevens toegestuurd

Waarom geen gedrukt Venticare Magazine meer?
Een 100% digitaal en persoonlijk abonnement geeft 365 dagen per jaar 24/7 toegang tot alle mogelijkheden en informatie. We bewegen mee met onze lezers, de huidige maatschappij en de digitalisering van informatie. Daarnaast verminderen we hiermee onze ecologische voetafdruk.

Ik heb net mijn abonnementsgeld betaald, hoe wordt dit verrekend?
We berekenen het verschil en storten dit terug op jouw rekening

Ik moet binnenkort opnieuw een jaarabonnement betalen, hoe gaat dit?
Je krijgt van Venticare een factuur met het nieuwe bedrag

Voor welke periode geldt mijn abonnement?
Abonnementen lopen 1 kalender jaar.

Kan ik mijn abonnementsgeld opgeven als opleidingskosten?
Venticare heeft een "opleidingsstatus" (CRKBO), je kan dus met jouw werkgever in gesprek of je deze kosten kunt declareren als opleidingskosten.

Wanneer heb ik toegang tot de digitale omgeving?
Vanaf 4 juni.

Wat kan ik in de digitale omgeving vinden?
Artikelen, multimediale content, terugkijkfunctie webinars, columns en actuele updates

Mijn afdeling neemt één of enkele exemplaren af voor de afdeling (met een bedrijsabonnement), kunnen we een account voor de afdeling krijgen?
Ja dit kan, we kunnen voor een gereduceerd tarief alle medewerkers van jouw afdeling een account aanbieden. We hebben geen bedrijfsabonnementen meer. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Waar moet ik mijn abonnement stopzetten?
https://venticare.nl/service-pagina.html

Ik heb nog geen abonnement en wil graag lid worden
De inschrijfpagina is nog niet online, hou onze website en socials in de gaten

Ik ben student, kan ik korting krijgen?
Venticare heeft geen studententarief, we proberen de prijs voor iedereen zo laag mogelijk te houden.

Betekent dit dat alle informatie van Venticare achter een paywall verdwijnt?
zeker niet, we blijven artikelen gratis aanbieden. Als je meer informatie of verdieping zoekt kan het zijn dat deze in het inloggedeelte staat. Nieuwe artikelen, columns etc. die je normaal in het magazine kon lezen kun je nu in het inloggedeelte vinden.

Kan ik losse artikelen kopen?
Nee, aangezien we het jaarabonnement voor een lage prijs aanbieden en we je de andere functionaliteiten en inhoud van Venticare niet willen onthouden kun je alleen een abonnement afsluiten.

Mijn vraag staat er niet tussen?
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Vragen en antwoorden Venticare Magazine
Venticare Magazine maakt duurzame sprong naar digi...