Vacature bestuurder Venticare

vacature-bestuurslid

Stichting Venticare is een organisatie die zich toelegt op professionalisering en scholing van medewerkers in de Acute Zorg. Kennisdeling staat hoog in het vaandel, dat doen we o.a. het uitgeven van praktijkgerichte boeken, een tweedaags congres en door het vakblad Venticare Magazine. Venticare levert op deze manieren een bijdrage aan de beroepsontwikkeling en deskundigheid van medewerkers in de Acute Zorg.

Venticare is op zoek naar een gedreven bestuurslid / secretaris

Als bestuurslid beslis je mee over de organisatie en het beleid van Venticare en formuleer je een toekomstvisie. Je werkt samen met 4 andere bestuursleden, allemaal werkzaam in de Acute Zorg, die stuk voor stuk heel gedreven zijn om de Acute Zorg naar een hoger plan te tillen. Naast het bestuur zijn er 5 medewerkers in dienst die in deeltijd werkzaam. 

Wij op zoek naar nóg een enthousiaste collega die hier een bijdrage aan wil leveren. Loop jij nét even iets harder voor de Acute Zorg? Heb jij allerlei ideeën over organisatie en uitvoering van de doelstellingen die geformuleerd zijn in een strategisch beleidsplan én wil je een groter aandeel hebben in de verdere professionalisering van de Acute Zorg én wil je ook je  professionele netwerk uitbreiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Specifiek zijn wij op zoek naar een secretaris, een collega die ongeveer 2 uur in de week wil besteden aan werkzaamheden die gedaan moeten worden voor Venticare. Als secretaris beslis je samen met de manager over welke ingekomen berichten/post/mails met voorrang aandacht behoeven en ben je mede verantwoordelijk voor de communicatie vanuit Venticare naar onze achterban.

Interesse?
Neem dan contact op met manager van Venticare, Hans Stevens via (0)65 234 61 71 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Meer informatie over Venticare vind je op: www.venticare.nl 

Radboudumc start Expertisecentrum voor Kindertraum...
Met zorgcoördinatie patiënten sneller de juiste zo...

Gerelateerde artikelen