Hét event voor de Acute Zorgenthousiaste sprekersverdien je accreditatie punten


EVENT

WAAR?

Venticare Live 2020 wordt gehouden in het '1931 Congrescentrum' in
's-Hertogenbosch. 

2020

3 juni 2020
Met o.a. diverse presenties over het kind (NICU/PICU), de IC, de Ambulance/SEH, de Venticare Reanimatie Competitie (VRC) voor Kinderen én Ambulance. Ook wordt deze dag de Venticare Kennisquiz gehouden en zijn er doorlopend workshops waarbij jij zelf 'aan de knoppen zit'.

4 juni 2020
De tweede dag staat in het teken van presentaties over o.a. IC/trauma, IC/SEH, Hart & Vaat, de Venticare Reanimatie Competitie (VRC) Volwassenen en ook deze dag weer de workshops.


Sprekers

Ontmoet enthousiaste sprekers uit het directe werkveld!


Breid je
netwerk uit

Kom in contact met jouw collega's uit het vakgebied van de Acute Zorg. Ontmoet, spreek af en maak plannen! Samen kom je verder.

Programma & inschrijven

Het programma van VL 2020 is bekend, je kunt nu inschrijven als individuele deelnemer. Of schrijf een team in dat gaat meedoen aan de Venticare Reanimatie Competitie of Venticare Kennis Quiz.

Het is een ideale

ontmoetingsplek


Deze bedrijven en instellingen zijn aanwezig op de Expositie.

We bevelen een bezoek aan de stands van harte aan! Je ziet vaak de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied.

exposanten


Venticare Competities & Quiz

Doe samen met je beste collega's mee en schrijf je in voor één van deze spannende competities of voor de kennisquiz.


Op woensdag 3 juni 2020 wordt voor de 3e keer de Venticare Reanimatie Competitie (VRC) voor de Ambulance gehouden. 

Meedoen?
Je kunt nu al laten weten of jouw team mee wil doen aan deze Quiz. Meld je HIER aan met een team. Deelnemende teamleden hebben de gehele dag toegang tot Venticare Live.


Op woensdag 3 juni 2020 wordt voor de 6e keer de Venticare Reanimatie Competitie (VRC) voor Kinderen gehouden. 

Meedoen?
Je kunt nu al laten weten of jouw team mee wil doen aan deze Quiz. Meld je HIER aan met een team. Deelnemende teamleden hebben de gehele dag toegang tot Venticare Live.
LEES MEER
 

Leerzaam én leuk!
Voor kinderreanimatieteams is deze competitie dé gelegenheid om kennis en vaardigheden te demonstreren en van anderen te leren.


Op donderdag 4 juni 2020 wordt voor de 19e keer de Venticare Reanimatie Competitie (VRC) Volwassenen gehouden. 

Meedoen?
Helaas is inschrijven voor deze competitie niet meer mogelijk. Er kunnen om organisatorische redenen maximaal 11 teams meedoen. Er is 1 team op de reservelijst geplaatst. Deelnemende teamleden hebben de gehele dag toegang tot Venticare Live.


Vast onderdeel van Venticare Live is de Venticare Kennis Quiz (VKQ). Een spannende quiz met als inzet een geldbedrag van 1.000 euro en de wisselbeker voor het beste team én natuurlijk de eeuwige roem! Wie neem de eerste plaats over van het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein?

Meedoen?
Je kunt nu al laten weten of jouw team mee wil doen aan deze Quiz. Meld je HIER aan met jouw team. Deelnemende teamleden hebben de gehele dag toegang tot Venticare Live.


VENTICARE
LIVE 2020

EVENEMENT
ADRES

1931 Congrescentrum
Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's-Hertogenbosch
Nederland