Gratis @-event voor de Acute Zorgalle kopstukken en vertegenwoordigers Acute Zorgverdien gemakkelijk accreditatie punten


@EVENT

WAAR?

De Webinar wordt online aangeboden, je blijft dus lekker thuis. 

2021Wat zijn we door de crisis kwijtgeraakt en wat laten we nooit meer los?

Venticare organiseert op 16 maart (19.00 - 21.00 uur) een gratis online bijeenkomst voor Acute Zorg- professionals over de toekomst van ons vak en de Acute Zorg. Dit doen wij samen met alle kopstukken en vertegenwoordigers uit die Acute As.

Centraal staat verbinding, want als we iets geleerd hebben van deze crisis dan is het dat we elkaar allemaal heel hard nodig hebben. Dit is hét moment om met collega’s uit heel het land (digitaal) bijeen te komen, van elkaar te leren en elkaar weer te motiveren.


Wie zitten er aan tafel?

De COVID crisis duurt voort en maakt nog steeds veel directe en indirecte slachtoffers. Niet alleen aan de kant van de patiënt en de maatschappij, maar ook aan de kant van ons, de zorgverleners. De druk is en blijft hoog en veel van onze collega's vallen om. Daarom is en blijft het belangrijk samen te proberen sterker uit deze strijd te komen. Als we iets geleerd hebben van deze crisis is het dat Nederland niet zonder de Acute Zorg-professional kan. Er kan nog zo'n mooi ziekenhuis staan met de beste (IC)faciliteiten, maar als je geen verpleegkundigen aan het bed hebt, heb je geen acute zorg. Dat werd pijnlijk duidelijk toen men bedacht op te schalen naar 1700 IC bedden en we eindigden met minder bedden dan in de eerste golf.

We bespreken deze onderwerpen met Artze Prins voorzitter van de NVSHV, Ellen Schepens voorzitter NVBMH, Diederik Gommers voorzitter NVIC, Jan Hoefnagel voorzitter V&VN Ambulancezorg, Stephanie Kaalberg voorzitter V&VN Acute Zorg en Rowan Marijnissen voorzitter V&VN IC. De Webinar wordt voorgezeten door de voorzitter van Venticare, Bart Ramakers.Breid je (digitale)
netwerk uit

Kom in contact met jouw collega's uit het de keten van de Acute Zorg. Ontmoet, spreek af en maak plannen! Samen komen we verder.

Inschrijven

Je kunt nu inschrijven via onderstaande knop.

De Webinar is een ideale

ontmoetingsplek


Dit zijn de sponsors van de Webinar

We bedanken onderstaande bedrijven voor hun support!