Webinar 16 maart

Persbericht

Beste collega's

Het enthousiasme voor de Webinar van 16 maart aanstaande is enorm. We krijgen reacties vanuit alle delen van ons land en zelfs vanuit België. Er zijn verschillende beroepsverenigingen die aangeven ook graag deel te willen nemen aan deze Webinar. Dit geeft aan hoeveel behoefte er is onder zorgverleners (binnen de Acute Zorg) om met elkaar het gesprek te voeren over de toekomst.

De doelgroep van Venticare is altijd de verpleegkundige geweest; van oudsher de IC-verpleegkundigen, maar de laatste jaren is onze doelgroep verbreed. Nu richten we ons op alle Acute Zorg-verpleegkundigen, Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants en Bachelor Medisch Hulpverleners, werkzaam in de Acute Zorg. De Webinar is tot stand gekomen door een verregaande samenwerking tussen de beroepsverenigingen die al jaren met Venticare samenwerken, zowel tijdens ons Live-evenement als bij ons vaktijdschrift Venticare Magazine.

Ik nodig echter iedereen die graag een bijdrage zou willen leveren aan deze avond van harte uit om ons te benaderen via sociale media of via de mail. Gezien de beperkte tijd (2 uur) en de geldende Coronaregels kunnen we de samenstelling van zes gasten niet verder uitbreiden. Om toch een zo breed mogelijke doelgroep te kunnen bedienen, zijn suggesties over onderwerpen en vragen van harte welkom. Daar waar mogelijk zullen we deze bespreken gedurende de Webinar.

Bart Ramakers
Namens Venticare

Geen salarisverhoging deze regeerperiode
VVD wil houtskoolschets Acute Zorg bijwerken

Gerelateerde artikelen