Venticare Live en NRR samen een event

postertje-Social-Media

Ieder jaar vindt op Venticare Live in samenwerking met de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) de Venticare Reanimatie Competitie plaats. Deze samenwerking en hun gemeenschappelijke doelen smaakten naar meer en volgend jaar slaan beide partijen de handen in één om gezamenlijk een tweedaags event te organiseren.  

Martijn Maas, operationeel manager van de NRR: "Wij acteren als NRR op een specifiek onderdeel in de Acute Zorg en reanimatie is daar een onderdeel van. Venticare besteed al jaren veel aandacht aan dit onderwerp, met name door de Venticare Reanimatie Competitie. De NRR organiseert al jaren een congres volledig gericht op reanimatie. Samen kunnen we een event organiseren dat voor alle deelnemers in de Acute Zorg interessant is."

Programma
Het nieuwe event zal plaatsvinden op 7 en 8 juni 2023. Meer informatie omtrent het programma en locatie voor dit bijzondere event zal in de komende maanden beschikbaar worden. Met deze vernieuwde samenwerking hoopt zowel Venticare als de NRR meer informatie te bieden aan hun gezamenlijk breder netwerk. Het programma voor deze twee dagen zal gevuld zijn met topsprekers en workshops voor de gehele keten van de Acute Zorg met aanvullend het onderwerp reanimatie, waarbij de reanimatie competitie niet zal ontbreken. De komende weken zal de programmacommissie een start maken met het samenstellen van het programma. Hans Stevens, manager Venticare: "Het wordt een herkenbaar programma zoals iedereen gewend is tijdens Venticare Live en het congres van de NRR. Voor alle doelgroepen zullen er specifieke onderwerpen aan bod komen."

Zorgakkoord (nog) niet breed gesteund
Paternalistisch. Wie? Ik?

Gerelateerde artikelen