Winkelmand

Jouw winkelmand is leeg

Kennisbank

AMC Post ICU Challenge

Redactie

Auteur

Redactie

17 mei 2018

Meer artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bij het aanmelden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Mijn naam is Anja van Overmeeren. Getrouwd met Elon en samen hebben wij twee prachtige dochters. Ik ben met veel plezier werkzaam bij ABN AMRO.

In 2011 ben ik voor langere tijd opgenomen geweest op de intensive care van het AMC ziekenhuis in Amsterdam.

Op zondag 27 mei doe ik mee aan de Post ICU Challenge. Een evenement tijdens de AMC Loop waarbij een groep ex-intensive care patiënten aandacht vraagt voor de lichamelijke, mentale en cognitieve problemen waar ex- IC patiënten mee geconfronteerd kunnen worden. Ik kom in actie door als ex-ic patiënt mee te doen aan de Post ICU Challenge en geld in te zamelen voor onderzoek om deze gevolgen te voorkomen en te behandelen.

Ik ben op zoek naar sponsors!

 

Help je mee ?! Bezoek mijn site

https://posticuchallenge.wordpress.com/

 

Doe je ook mee?!  https://www.amc.nl/web/organisatie/evenementen/post-icu-challenge.htm

 

Klik hier een impressie van deze Challenge in 2017 :

icu_challenge.png

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van je vak.