Winkelmand

Jouw winkelmand is leeg

Uncategorised

Nieuwe manager Venticare

Jolanda van den Dool

Auteur

Jolanda van den Dool

30 okt 2023

Meer artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bij het aanmelden ga je akkoord met onze Privacy Policy

foto-Jolanda.jpg

Hallo! Ik ben Jolanda van den Dool en werk als Intensive Care Practitioner (Renal) in het Spaarne Gasthuis in Haarlem. Ook ben ik gastdocent en ontwikkel ik Acute Zorgonderwijs bij verschillende organisaties. Met veel plezier start ik 1 november ook nog als manager bij Venticare. Hans Stevens die al 38 jaar betrokken is bij Venticare gaat namelijk met pensioen. Deze komende weken zal hij me wegwijs maken zodat ik het stokje kan overnemen. Heb je ideeën en/of vragen over of voor Venticare? Schroom dan niet om me een bericht te sturen via jolanda@venticare.nl 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van je vak.